Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Grand Slams İşte Roland Garros'ta yarı finalistler! - Tenis Haberleri

        Stade Roland Garros Kortları'nda düzenlenen toplam 15 milyon 576 bin Avro (yaklaşık 30 milyon 500 bin YTL) ödüllü turnuvanın 10. gününde, tek bayanlar çeyrek final müsabakasında 2 numaralı seribaşı Sırp tenisçi Ana Ivanovic, İsviçreli rakibi 10 numaralı seribaşı Patty Schnyder'i 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek, yarı finale yükseldi.

        3 numaralı seribaşı diğer Sırp raket Jelena Jankovic de İspanyol rakibi Carla Suarez Navarro'yu 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek, adını yarı finale yazdıran isimlerden diğeri oldu.

        Tek erkekler ise çeyrek final karşılaşmasında 2 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal, 19 numaralı seribaşı vatandaşı Nicolas Almagro'yu 6-1, 6-1 ve 6-1'lik setlerle 3-0 yenerek, yarı finale çıktı.

        3 numaralı seribaşı Sırp tenisçi Novak Djokovic de Letonyalı rakibi Ernests Gulbis'i 7-5, 7-6(3) ve 7-5'lik setlerle 3-0 yenerek, yarı finale çıkmayı başardı.

        -4. TUR MAÇLARI-

        Öte yandan, dün havanın kararması nedeniyle bugüne ertelenen 4 numaralı seribaşı Svetlana Kuznetsova ve Belaruslu Victoria Azarenka karşılaşmasının galibi, Kuznetsova oldu. Rus tenisçi, rakibini 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek, çeyrek finale yükseldi.

        Estonyalı Kaia Kanepi ve Çek Petra Kvitova maçının galibi ise rakibini 6-3, 3-6 ve 6-1'lik setlerle 2-1 yenen Kanepi oldu. Kanepi de bu maçın sonunda çeyrek finale adını yazdırmış oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa