Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig "Yakında süprizler olacak" - Futbol Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da kendisine yöneltilen birkaç soruyu cevaplandırdı.

        Teknik direktörü hafta sonunda açıklayacaklarına dair demeçlerinin hatırlatılması üzerine Polat, ''Hafta sonu henüz bitmedi'' dedi.

        Adnan Polat, futbolcu transferinde gelişme olup olmadığı yönündeki bir soruya da, ''Var, bir çok şey var. Yakında sürprizler olacak. Bittiği zaman haberiniz olur'' cevabını verdi.

        "TEMAS HALİNDE OLDUĞUMUZ FUTBOLCULAR VAR"

        Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, yapacakları transferlerin yeni teknik direktörün kararları doğrultusunda olacağını söyledi.

        Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Üstünel, teknik direktör konusunda çalışmalarının devam ettiğini ve bunu en kısa zamanda açıklayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

        ''Temas halinde olduğumuz futbolcular var. Yapılacak transfer, hocanın vereceği kararlar doğrultusunda olacak. Öncellikle görüştüğümüz isimleri hocamıza açıklayacağız. Gerekli isimler hakkında tartışacağız. Ondan sonra kendisinin bize vereceği isimler hakkında görüşüp transferimizi yapacağız. Araştırma ekibimizin bu konudaki çalışmaları devam ediyor. Ama biz, son kararı hocamızın vermesini tercih ediyoruz.''

        Bir basın mensubunun, ''Gönderilecek yabancı oyuncularla ilgili karar verdiniz mi?, Carrusca, Bouzid ve Song ile ilgili karar verdiniz mi?'' sorusuna Üstünel, ''Bahsettiğiniz isimler gündemde. Gidecek olanların isimleri şu an netlik kazanmış durumda'' derken, ''Aynı isimler mi?'' sorusuna, ''Aynı isimler geçerliliğini koruyor'' cevabını verdi.

        Haldun Üstünel, bu hafta sonu yapacakları toplantıda kiralık olan oyuncuları Necati Ateş, Emre Aşık ve Orhan Ak ile ilgili alacakları kararları gündeme getireceklerini ifade etti.

        A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa