Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli futbolcular Krasic’i bu sözlerle havaya sokmaya çalışarak, “Ne kadar kaliteli biri olduğunu herkese göstermelisin” dediler - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Milos Krasic’e takımdan tam destek... Büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle de bir türlü kendini gösteremeyen Sırp yıldızın havaya girmesi için Sarı-Lacivertliler adeta seferber oldu. Teknik kadronun yanı sıra futbolcular da Krasic’in o bilinen futbolunu sergilemesi için her yolu deniyorlar. Bunun için de yıldız futbolcu ile yapılan moral konuşmalarında, “Artık kendini gösterme vakti geldi. Biz de sana her türlü desteği vereceğiz. Çık kendini göster. Seni izleyenlere ne kadar kaliteli bir isim olduğunu göster. Bunu başaracağından eminiz. Yeter ki eskisi gibi kendini maçlara ver” görüşlerine yer veriyorlar.

        KOCAMAN DA DEVREDE

        Futbolcuların yanı sıra teknik direktör Aykut Kocaman’ın da Milos Krasic ile görüşerek moral verdiği ve o bilinen formuna kavuşması için elinden geleni yaptığı öğrenildi. Bu gelişmeler ışığında da Sarı-Lacivertliler’in başarılı hocasının bugünkü Antalyaspor maçında Milos Krasic’e ilk on birde yer vermesi bekleniyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa