Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Yeni Rize Şehir Stadı, Türkiye, FIFA - Futbol Haberleri

        ''FIFA U20 Dünya Kupası İnceleme Gezisi'' çerçevesinde, Türkiye'deki bazı spor tesislerinde inceleme yapan FIFA heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ile Rize'ye geldi.

        Beraberindeki heyetle Yeni Rize Şehir Stadı'nda incelemelerde bulunan TFF Uluslararası Etkinlikler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Süheyl Önen, gazetecilere yaptığı açıklamada, FIFA'nın ikinci büyük organizasyonunu Türkiye'ye yakışır şekilde organize edeceklerini söyledi.

        Bir yıl sonra Kayseri'de yapılacak ilk maçla organizasyonun başlayacağını ifade eden Önen, ''Daha sonra sırasıyla Trabzon, Rize ve diğer illerde fikstüre göre maçlar oynanacak. Her gün bir ilde bir maç, toplam 52 maç oynanacak'' dedi.

        Maçlar öncesi ihtiyaçlarla ilgili birtakım istekler olduğunu anlatan Önen, ''Bu gezi, isteklerin yerine getirilip getirilmediğiyle ilgili FIFA yetkililerinin yapmış olduğu inceleme gezisi. Eksikleri giderme çalışmalarımız başladı. Turnuva başladığı zaman hiçbir eksiğimiz olmayacak. Daha büyük turnuvalarda başarılı olunması için bu turnuva Türk futbol camiası ve sektörde çalışanlar için çok büyük bir deneyim olacak'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa