Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Bucaspor, Emre Güral - Trabzonspor Haberleri

        Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Büyükaydın, genç ve yetenekli futbolcuları kadrolarına katmak istediklerini, transferlerde yerli oyuncuları tercih etmeye çalıştıklarını söyledi.

        Geçen sezon formasını giydiği Bucaspor'da yakından takip ettikleri Emre Güral'ı transfer ettikleri için mutlu olduklarını belirten Büyükaydın, ''Kendisi geçen sezon ciddi bir çıkış yaptı. Biz de Bucasporlu yöneticiler ile görüşerek kendisini transfer ettik ve 5 yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Futbol yaşantısında daha iyi çıkışlar yapacağına ve çok daha iyi seviyelere geleceğine inanıyoruz. Bu sezon ki ilk transferimiz ve hayırlı olsun'' diye konuştu.

        Bir soru üzerine Gençlerbirliği'nden Soner Aydoğdu ile transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve sona yaklaşıldığını dile getiren Büyükaydın, ''Soner ile yaptığımız görüşmede sona yaklaştık. Görüştüğümüz oyuncular var. Sonuç netleşmeden konuşmak olmuyor'' ifadelerini kullandı.

        ''Benim için hayaldi''

        Bordo-mavili kulübe transferi konusunda açıklamada bulunan Emre Güral, Trabzonspor'a gelmesinin kendisi için bir hayal olduğunu belirterek, ''Küçüklüğümden beri hayallerim vardı ve buraya gelme hedefimi koymuştum. Trabzonspor'a gelmekle hedeflerimi büyüttüm, daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum, çok mutluyum. Bu formayı giymek herkese nasip olmaz, bunu biliyorum. Umarım herkes için hayırlı olur'' diye konuştu.

        Güral, transferde isminin bir süre Beşiktaş ile anıldığının sorulması üzerine ise ''Trabzonspor beni sürekli takip ediyordu ve sözümüz vardı. Benimle ilgilenen başka takımlar da vardı. Ama kalbimde Trabzonspor ilk plandı'' yanıtını verdi.

        Konuşmaların ardından Emre Güral, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan 5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa