Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Beşiktaş'tan ayrılabilirim" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Üçüncü Turu ilk maçında 8 Mart tarihinde oynanan Atletico Madrid ile oynadığı maçının devre arasında teknik driektör Carlos Carvalhal ve Ricardo Quaresma arasında yaşanan tartışmanın yankıları sürüyor.

        "BEŞİKTAŞTAN AYRILABİLİRİM"

        Quaresma, kendisini oyundan almak isteyen Portekizli teknik adama kramponunu atmış ve tüm takımın önünde Carvalhal'a ağır ifadelerle kullanmıştı. Olayın ardından süresiz kadro dışı bırakılan Quaresma ilk olarak Beşiktaş'ın dün oynadığı Orduspor maçında yer almamıştı.

        Portekizli oyuncunun 15 Mart'ta Atletico Madrid ile oynanacak rövanş maçında da forma giymeyeceği 9 Mart Cuma günü Carvalhal tarafından açıklanmıştı. Hatta yaşanan olayın ardından Carvalhal, "Ben bu takımın başında olduğum sürece Quaresma Beşiktaş formasını bir daha giyemez" ifadelerini kullanmıştı. Bugün ise olay farklı bir boyuta taşınıdı. Carvalhal dün yakın çevresi ile yaptığı sohbette Quaresma ile arasındaki sorun sebebiyle görevinden ayrılabileceğini dile getirdi. Şu anda kulübün başkanının ve yönetim kurulunun belli olmadığını vurgulayan Carvalhal, 25 Mart'ta yapılacak seçimin ardıdan göreve gelecek yeni başkanın kendisi ile yollarını ayırabileceğini ifade etti.

        QUARESMA'NIN MALİYETİ FAZLA

        Portekizli çalıştırıcı konu ile ilgili "Quaresma ile yaşadığım olayın ardından kendisine bir daha forma şansı vermem imkansız. Ben Beşiktaş'ın başında olduğum sürece Quaresma bu takımda oynayamaz. Ancak bu durum böyle devam etmez. Yeni başkan ve yönetim kurulu seçildikten sonra sanırım ilk işleri benimle yollarını ayrımak olacaktır. Çünkü benim sözleşmemin fesih edilmesi, Quaresma'nın takımdan gönderilmesinden kolay olur. İkimizin de aldığı ücretler belli. Quaresma'yı takımdan göndermenin maliyeti çok büyük olacaktır. Bu sebepten dolayı sanırım benim Beşiktaş ile yolarım ayrılacak" dediği öğrenildi.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa