Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Quaresma idmana çıktı! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına, Orduspor kadrosunda yer almayan Ricardo Quaresma da katıldı. Atletico Madrid maçı sonrası Orduspor mücadelesinin kadrosuna dahil edilmeyen Portekizli yıldız, diğer oyuncularla birlikte antrenmanını yaptı.

        ATLETİCO HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

        Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ara vermeden UEFA Avrupa Ligi 3. turda İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

        Siyah-beyazlılarda Orduspor ile oynanan maçta forma giyen oyuncular günü izinli olarak geçirirken, yedek oyuncular antrenman yaptı.

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde gerçekleştirilen idmanda yer alan oyuncuların, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalıştığı kaydedildi. İlk bölümde kısa koşu, istasyon ve 5'e 2 çalışan futbolcuların, idmanı yarım sahada yapılan maç ile tamamlandığı bildirildi.

        Tedavilerine devam edilen futbolcular Tanju Kayhan, Ersan Adem Gülüm ve Necip Uysal antrenmana katılmazken, A2 Takımı kadrosunda yer alan Muhammed Demirci ile Atınç Nukan da çalışmada yer almadı. Almeida ise tedavisinin ardından koşu çalışması yaptı.

        Bu arada Sivok, İbrahim Toraman ve Hilbert takımla yapılan koşulara katıldıktan sonra ayrı çalışma yaptılar. Beşiktaş, Atletico Madrid maçının hazırlıklarına yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa