Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe - Galatasaray, derbi biletleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe büyük bir heyecanla Galatasaray derbisini bekliyor... Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray maçında bilet satışları yarın yalnızca kongre üyeleri için satışa çıkacak.

        Taraftarlar, öncelikli bilet alabilmek için taraftar kartlara hücum ederken, kulüp faks numarasına özellikle Fenerbahçe derneklerinden gelen yoğun bilet talepleri neredeyse stat kapasitesinin 2 katına yani yaklaşık 100 bine ulaştı. Biletler 14 Mart Çarşamba ve 15 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Premium Kart ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri için satışa çıkacak. Biletler genel satışa, 16 Mart Cuma günü sunulacak. Ancak o güne kadar biletlerin tamamının tükenmesi bekleniyor.

        Bugüne dek Avrupa ve ligdeki büyük maçlarda yaptıkları koreografilerle tribün kültürüne değişik bir imaj kazandıran Fenerbahçe taraftar grupları da boş durmuyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, derbi için özel tribün şovları hazırlarken, Şükrü Saracoğlu Stadı’na gelen diğer taraftarlara görsel bir şölen yaşatmak için çalışmalara başladı. Taraftarlar bu yolla, ezeli rakiplerini baskı altına almayı planlıyorlar.

        HTSPOR / Necati METE

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa