Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İşte o maç! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Necati Mete

        Ankara virajını kayıpsız atlatan Fenerbahçe’de derbi mesaisine ara verilmeden başlandı. Önceki akşam Ankara’dan özel bir uçakla İstanbul’a gelen ve dün sabah 11.00’de Samandıra’da topbaşı yapan futbolcularla önce hocaları Aykut Kocaman kısa bir toplantı yaptı. Öğrencilerini, Ankara’da deplasman fobisinin son bulması nedeniyle kutlayan Kocaman’ın, “Ankaragücü kağıt üzerinde kolay gözüken ancak sahada oldukça zor bir takımdı. Hafta içerisinde yaptığımız konuşmalarda da sizlere bunu anlatmıştım. Kaybedecek bir şeyi olmayan takımlar hep tehlikelidir. Kontrollü futbol ve organize gollerle bu engeli de aştınız, sizleri tebrik ederim” ifadesini kullandı. Ardından artık ligin en önemli gündemi olan Galatasaray maçıyla ilgili konuşan teknik direktör Aykut Kocaman, “İster istemez haftalardır aklınızda Galatasaray maçının olduğunun farkındayım. Beklediğiniz maç geldi. İşte sıra bu maçta. Diğer bir deyişle kilit maç. Play-off gibi bir sistemde, eğer bu maçı kazanırsak ipler tamamen elimize geçer. Sizler kalitenizin farkına varır ve bunu sahaya yansıtırsanız zaten bu maçı da alırsınız. Çalışmalara başlıyoruz, artık odak noktamız Galatasaray maçı” sözleriyle oyuncularını motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

        “Derbiyi şimdiden kazanmamız lazım”

        Aykut Kocaman’dan sonra devreye bu defa kaptanlar girdi... Galatasaray derbisiyle ilgili olarak arkadaşlarını uyaran Alex, Emre ve Volkan, “Kulüp için, camia için çok önemli bir maç. Ligde bir dönüm noktası. O maçı şimdiden kazanmamız lazım. Herkes antrenmanlarda maksimum efor sarfetmeli. Özel hayatına dikkat etmeli, buna uygun yaşamalı. Maça şimdiden hazırlanmamız lazım. Biz iyi ve kaliteli bir takımız. Bunu tüm Türkiye’ye kanıtlamamız lazım” dediler. Alkışlarla biten toplantının ardından futbolcular antrenmana çıktılar.

        Mesai başladı

        Fenerbahçe’de gözler Galatasaray derbisine çevrildi ve karşılaşmanın hazırlıklarına ara verilmeden başlandı. Basına kapalı gerçekleştirilen idmanda Ankaragücü maçında forma giyen oyuncuların saha ve salonda yaptıkları yenilenme çalışmasıyla idmanı tamamladıkları bildirildi. Diğer futbolcuların ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptıkları belirtildi. Son derece neşeli geçen antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa