Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Leo Franco göndermesi! - Fenerbahçe Haberleri

        Ankaragücü maçının ardından Fenerbahçe otobüsünde espriler havada uçuştu. Fatih Demirkol'un Fenerbahçe TV'ye yaptığı bağlantıya Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül şakaları ile damgasını vurdu.

        Sabah'ın haberine göre, Derbi havasına şimdiden giren sarı-lacivertli futbolcuların dilinde Selçuk Şahin'in iki sezon önce Galatasaray kalecisi Leo Franco'ya attığı gol vardı.

        Takım arkadaşına seslenen Volkan, "Selçuk her kalecinin korkulu rüyası, ben hariç! Her attığı golden sonra vukuat oluyor. Vukuat olmasını istemiyoruz, ama inşallah derbide gol atar" derken, Selçuk'un cevabı şöyle oldu: "Volkan ile aynı takımda olmasak ona da atarım. Antrenmanlarda bazen kendisini avlıyorum." Volkan "Antrenmanlarda kendimi vermiyorum" esprisiyle kendisini savunurken, devreye Emre girdi.

        Kahkahalar atan arkadaşlarını "Beyler ciddi olun, maça da böyle başladınız" ifadesiyle güldürmeye devam eden Emre, Bekir'in plajda çekilmiş resmini kameralara gösterdi ve "Selçuk kalecilerin korkulu rüyası, ama Bekir de genç kızların korkulu rüyası" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa