Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Guardiola'dan Mourinho'ya yanıt - Futbol Haberleri

        Barcelonalı Gerard Pique'nin geçtiğimiz hafta hakem karşıtı sözlerinden dolayı hakem kurulu tarafından disiplin komitesine şikayet edilmesiyle başlayan tartışmalar büyüdü.

        Barcelona Kulübü tarafından yapılan açıklamalarda, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun son oynanan El Clasico'da maçın hakemini Nou Camp Stadı'nın otoparkında beklediğini ve onunla konuşmasına rağmen hiçbir ceza almadığı hatırlatılmıştı.

        Tartışmayla ilgili görüşü sorulan Mourinho, ''Ben mükemmel biri değilim ve hakemleri eleştirdim. Farklı bir imaj ortaya koyanlar, şimdi aynısını yapıyorlar. Sonuçta hepimiz aynıyız'' derken, İspanyol basını bu sözlerin arkasındaki ismi Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola olarak gösterdi.

        Guardiola da bugünkü basın toplantısında konuya ilişkin şunları söyledi:

        ''Her ikimiz de kazanmak istediğimizden dolayı birbirimize benziyoruz ama başka bir benzerliğimiz yok. Eğer öyleysek, bazı şeyleri kötü yapmış olmalıyım. Hiçbir zaman onun düzeyine çıkmayı arzu etmedim. Milyonlara değer görüntü ve sözler var, binlerce basın toplantıları var. Her ikimizde kazanmak istiyoruz ama farklıyız. Ama bana 'ona benziyorsun' derlerse, artık ona daha iyi bakmam gerekir. Kurumumu kötü bir duruma sokmak istemiyorum. İnsanların benden utanmamasını sağlamaya çalışıyorum.''

        Guardiola, Real Madrid'in layık olduğu için şampiyonluk yarışında Barcelona'nın 10 puan önünde bulunduğunu ve Madrid takımını yakalamanın çok zor olduğunu da sözlerine ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa