Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "F.Bahçe kovalıyor, biz kaçıyoruz" - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

        Gençlerbirliği'nin sezon başından beri oynadığı futboldan daha defansif bir taktikle sahada olduğu hatırlatılan Terim, "Açıkçası geçen haftanın psikolojik etkisiyle kapanarak oynadı Gençlerbirliği. Ancak Gençlerbirliği her halukarda genç, diri ve iyi bir takım. Biz de ilk yarıda iyi oynamadık. Yeterince pozisyon yaratamadık. İkinci yarı ise tamamen kontrolümüzde oynandı. Hemen hemen hiç pozisyon vermedik. Erken golü bulduk, arkasından 2. gol verince de iyice rahatladık. Sona yaklaştıkça her maç daha da önem kazanıyor. Zorlu fikstürümüzde güçlü bir takıma karşı 3 puan aldığımız için sevinçliyim." dedi.

        Selçuk İnan'ın frikikten attığı ikinci golden sonraki sevincine de değinen tecrübeli teknik adam, "2. golde aşırı bir sevinç yaşadık. Çünkü tam gol sırasında aramızda 2. gol gelse de rahatlasak tarzında bir bakışma yaşanmıştı. Hemen ardından gol gelince de sevinci ayrı oldu" dedi.

        31. haftada Fenerbahçe ile oynaycakları derbi hakkında da konuşan başarılı teknik adam, "Kadıköy'de ilk maçın rövanşını oynayacağız. Rakibimiz yakalamaya çalışıyor, biz kaçıyoruz. Tabii ki puan farkıyla gidecek olmak büyük bir avantaj. Galatasaray nerde olursa olsun kazanmak için oynar. Kazanı ya da kaybeder ama kazanmak için oynadığı gerçeği değişmez. Önümüzdeki hafta ezeli rakip, ebedi dostumuzla şimdiye kadarkiler gibi bir derbi oynayacağız. Umarım güzel bir maç olur." dedi.

        İsveçli golcü Johan Elmander'in durumu için Fatih Terim, "Tam Servet Çetin'i oyuna alacakken Elmander arka adalesinden bir sıkıntı yaşadığını söyledi. Bu gelişmenin ardından biz de tercihimizi ondan yana kullandık. Ancak ben çok önemli bir sorunu olduğunu düşünmüyorum." dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa