Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir ''Hedef ilk 8 içinde yer almak" - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Erdem, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, iki takımın da güzel bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, ''Ama bugün daha çok isteyen takım bizdik. 1-0 oldu, ama bir iki pozisyon daha olabilirdi'' dedi.

        Geçen haftaki mağlubiyetten sonra bugünkü maçta iyi mücadele eden oyuncularını tebrik eden Arif Erdem, ''Hedef ilk 8 içinde yer almak. Bu doğrultuda emin adımlarla ilerliyoruz. Kalan 4 maçımızı da alıp hedeflediğimiz ilk sekizde yer almak istiyoruz'' diye konuştu.

        ''Yaptığımız hata sonucu maçı kaybettik''

        Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, yaptıkları hata sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olduklarını söyledi.

        Gürcü teknik adam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, iki takım için de önemli bir maç olduğunu belirterek, ''İlk yarıda maç ortadaydı. İki takımın da pozisyonları oldu. İkinci yarı golden sonra 2 pozisyon bulduk. Yan toplardan pozisyonlara girdik, ancak kaleyi bulamadık. Yaptığımız hata sonucu maçı kaybettik. Üzgünüz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile kupa maçında karşılaşacağız. Artık o maçı kazanmaya çalışacağız'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa