Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bülent Deriş aday oldu! - Beşiktaş Haberleri

        Deriş yaptığı yazılı açıklamayla, ilki 18 Mart Pazar günü, çoğunluk sağlanamazsa 25 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurulda başkan adayı olduğunu duyurdu.

        Açıklamada, Beşiktaş'ın seçimli genel kurul ile geçmişten bugüne ulaşan tüm sorunlarını çözecek bir fırsat elde ettiğini savunan Deriş, şu ifadeleri kullandı:

        ''Kulübümüzün içinde bulunduğu çevrilemez duruma gelen borç yükü, stadımızın mevcut durumu ve geçmiş zamanlarda herkese örnek gösterilen camiamızın birlik ve beraberliğinin sağlanması bugün acil olarak halledilmesi gereken sorunlar olarak görülmektedir.

        Bu sorunlar bir dönemde değil yıllardır süre gelen transfer politikalarından, altyapıya gereken önemin verilmemesinden, kamu ile ilişkilerin yeterli seviyede tutulamamasından ve Beşiktaş'ın tüm değerlerine sahip çıkmayan yönetim anlayışlarından kaynaklanmaktadır. Tüm bu sorunların çözümünde tek adres Beşiktaş kongre üyeleri ve tek güç Beşiktaş taraftarıdır. Dönemimizde tüm sponsorluk görüşmeleri yapılmış yeni stadımız, Beşiktaş taraftarımızın değerlerine ve geleceğine sahip çıkan anlayış, UEFA kriterlerine uygun profesyonel finansal yönetim, ortak aklı ilke edinmiş yönetim anlayışımız ve güçlü kadromuz sorunların çözümü olacaktır.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa