Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Şampiyonluğu hak eden biziz! - Fenerbahçe Haberleri

        Ara transferde Ankaragücü'nden, yetiştiği takım olan Fenerbahçe'ye dönen Özgür, Fenerbahçe Gazetesi'nin 99. sayısında yer alan röportajında, ''Bu sezon şampiyonluğu hak eden tek takım biziz. Zor süreçte bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza en güzel armağanımız şampiyonluk olacaktır'' ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçe'nin yaşadığı süreç ile ilgili soruyu yanıtlayan genç futbolcu, şu görüşleri aktardı:

        ''Fenerbahçe camiasının içinde bulunduğu bu durum gerçekten çok zor, ama burada Aykut hocayı tebrik etmek gerekiyor. Bu ortamı hem saha içinde, hem saha dışında nasıl koruduğu Fenerbahçe'nin puan durumundan da belli, rakiplerimiz ile aramızda çok fark olduğunu düşünmüyorum. Zor bir durum, ama takım içerisindeki ağabeylerimle, yabancı oyuncularla biz her şeyin farkındayız. Biz de bu durumdan en az hasar ile çıkmaya çalışıyoruz. Çıkacağımıza inandığımız için zaten bu durumdayız. Takımda çok iyi bir hava var. Ligde rakiplerimizi geçmek için oynadığımız maçlarda bir seri yakalamamız gerekiyor. Bunu da başaracak güçteyiz ve zaten çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız ve bunu da ilerleyen zamanlarda herkese göstereceğiz.''

        TARAFTARA ÖVGÜ

        Taraftarların da kendilerine büyük destek verdiğine dikkati çeken sarı-lacivertli futbolcu, ''Bu zor süreçte Fenerbahçe taraftarı büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Bayanlarda, erkeklerde ne kadar zor bir süreç olursa olsun bizlere büyüklüğünü hissettirdiler. Biz de onların bu desteğini ligi iyi bir yerde tamamlayarak karşılamak istiyoruz. Sene sonu bir şampiyonluk yaşayarak hem onları, hem de kendimizi mutlu edeceğiz. İnşallah da bunu başaracağız. Bu ağır şartlara rağmen, her türlü darbeye rağmen herkes dimdik ayakta duran bir Fenerbahçe görüyor. Böyle taraftarımız ve böyle bir camiamız oldukça Fenerbahçe'nin sırtı yere gelmez diye düşünüyorum'' ifadelerine yer verdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa