Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Omuz omuza! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta giderek yaklaşan seçim öncesi dün sıcak bir gelişme yaşandı. Başkanlığa adaylığını koymak üzere olan Serdal Adalı, Atletico maçı için gittiği Madrid’ten döner dönmez muhalefetin lideri Murat Aksu ile bir araya geldi. Adalı uçaktan iner inmez Aksu’yu aradı ve görüş alış verişinde bulunmak, fikirlerini almak istediğini söyledi.

        Camianın akil adamlarının, önde gelen isimlerinin 1 haftadır bir araya gelmeleri için yoğun çaba harcadığı ikili akşam üzeri buluştu. Yaklaşık 2 saat süren görüşme son derece olumlu geçti. 15 gündür Beşiktaş’ın mali tablosunu inceleyen ve aday olup olmama konusunda tereddütler yaşayan Serdal Adalı, bugüne kadar temasa geçtiği camianın önemli isimlerinden maddi anlamda arzuladığı desteği bulamadı.

        EKİPTE DE YARDIM SÖZÜ

        “5 milyon Euro’yu bankada bloke edin, 2 sene sonrasına teminat vereyim” teklifi bile kabul görmedi. Camiada destek arayışını sürdüren ve tek aday formülünün Beşiktaş için şu aşamada önemli olduğunun altını çizen Adalı, görüşlerini Murat Aksu ile de paylaştı. Aksu’dan ise belki de ummadığı ölçüde destek gördü. Aksu, “Benim başkan olmak gibi bir derdim yok. Yıldırım Demirören’in devamı değilsen arkandayım. Sonuna kadar da desteklerim” dedi.

        Murat Aksu görüşmede, “Benim düşüncem ağabey formülü. Bir ağabey etrafında yönetim oluşturulması. Ama buna kimse cesaret edemiyor. Ben diyorum ki ben olmayayım biz olalım. Ancak madem ki genel anlamda düşüncelerimiz aynı yönde, öyleyse yolun açık olsun. Eski zihniyet devam etmeyecekse bu şartlarda yanında olurum, destekçin olurum” sözleriyle Adalı’yı uğurladı.

        Serdal Adalı, yönetim kurulunun oluşmasında da Aksu’dan yardımcı olmasını istedi. Murat Aksu geçen seçime girdiği çalışma arkadaşlarıyla bağlarını koparmadı ve ekibi hazır. Bu üyelerle görüşmeler yapacak, Adalı’nın yönetimine girmeyi kabul edip etmeyeceklerini soracak. Olumlu görüş belirten isimler ile daha sonra da Adalı görüşecek. Anlaşma sağlanırsa da bu isimler Adalı yönetiminde yer alacak. Camianın iki önemli isminin sıcak buluşması takdirde karşılandı.

        ‘BAŞKA BEŞİKTAŞ YOK’

        Beşiktaş’ta başkan adaylığı konusunda en güçlü isim olan Serdal Adalı, Aksu ile yaptığı görüşme sonrasında düşüncelerini HABERTÜRK’e anlattı. Adalı “Başka Beşiktaş yok, arkamı dönüp gidemedim. Murat Aksu çok yakınlık gösterdi. Görüşmelere devam edeceğim. Ancak işin en tehlikeli boyutu, mali tablo. Bizim camiada herkes her şeyi çabuk unutuyor. Son kararımı verirken özen göstermeliyim. Hata yaparsam Beşiktaş’ı batırmış adam olurum. Kimse bunun farkında değil” dedi.

        ‘FUBOLCULAR BENİ ÖZLEMİŞ’

        A.Madrid maçını tribünden izleyen başkan adayı Serdal Adalı takımla görüşmesini anlattı. Rövanştan umutlu olduğunu dile getiren Adalı “Futbolcularla görüştüm. Onlara özlediğimi söyledim. Onlar da beni özlediğini söyledi” dedi.

        HTSPOR / Meriç MÜLDÜR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa