Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Oyunda yoktum! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe için Ankaragücü maçının ayrı bir önemi de vardı... Sarı-Lacivertliler’de zorlu Galatasaray derbisi öncesinde Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam sarı kart sınırındaydı. Bu oyuncular dün akşam kart görmeleri halinde derbide forma giyemeyeceklerdi. İşte bu nedenle de yıldız oyuncular hayli tedirgin bir 90 dakika geçirdi.

        Kart görmeden maçı tamamlayan Gökhan Gönül 90 dakika sonunda FBTV’ye maçı ve saha içerisindeki ruh halini anlatırken, “İyi oyun falan hepsi bir tarafa kesinlikle 3 puan almalıydık. Uzun süredir deplasmanda kazanamama problemimiz vardı. Belki iyi oynamadık ama kazandık. Kart görmemek için adeta oyunda yoktum gibi bir şey. Rakibin yere atsa kendini yandın. Cezalı duruma düşerdim” diye konuştu.

        ‘GEREKEN HAVAYI YAKALADIK’

        Volkan Demirel de maçla ilgili düşüncelerini dile getirerek, “Dışarıdan bakılınca kolay maçtı belki. Ama Ankaragücü’nü tebrik ediyorum. Yakaladıkları pozisyonları değerlendirseler zor duruma düşebilirdik. İkinci golü bulunca rahatladık ve istediğimiz gibi oynadık. Netice olarak kazandık. İnşallah Galatasaray maçını da kazanırız. Derbi herkes için bayram niteliğinde. Kalan maçları kazanınca başka kimsenin eline bakmak zorunda değiliz. Gençlerbirliği maçından sonra bayağı yol kat ettik. Saha dışında da kopukluk vardı. Gereken havayı yakaladık diye düşünüyorum” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa