Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor 'Umut'a dönüş! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, eski oyuncusu Umut Bulut’u almak için düğmeye bastı.

        Geçtiğimiz sezon başında Fransa’nın Toulouse takımına transfer olan ve başlarda sıkça forma şansı bulduğu yeni takımıyla güzel gollere imza atan Umut, son dönemde istediği kadar süre alamıyor. İkinci plana atılan ve bu nedenle morali bozulan milli oyuncu geçtiğimiz günlerde Trabzon’dan gelen telefonla irkildi. Telefonun ucunda tanıdık bir isim olan Nevzat Şakar vardı.

        Öncelikle Umut’un halini hatırını soran Şakar sonrasında ise konuyu yeni takımdaki durumuna getirdi. Çok fazla forma şansı bulamadığı için moralini bozmaması yönünde telkinde bulunan Şakar, ardından bombayı patlattı: Kapımız sana her zaman açık bunu böyle bil... Toulouse’dan ayrılma niyetin varsa ve Türkiye’ye döneceksen mutlaka bizim haberimiz olsun ve ilk tercihin yeniden biz olalım. Biz senden her zaman memnun kaldık.

        UMUT: NEDEN OLMASIN

        Geçtiğimiz ara transferde Galatasaray’ın da istediği golcü oyuncuyu kimseye kaptırmak istemeyen Trabzonspor’un yeni bir gol yemek istemediği için hazırda beklediği ifade edildi. Bordo-Mavili forma altında ligde 13 ve kupa maçlarında da 3 gol kaydeden Umut ise Şakar’ın bu teklifine önce teşekkür etti ardında da “Neden olmasın” yanıtını verdi. Bu cevabı alan Şakar’ın Toulouse takımının yetkilileri ile transferi görüşmek için en kısa süre içinde Fransa’ya gitme kararı aldığı belirtildi.

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa