Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Beşiktaş'ı katladılar!" - Beşiktaş Haberleri

        İspanyol basını, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Beşiktaş'ın deplasmanda Atletico Madrid'e 3-1 yenilmesini, 'Atletico Madrid bayram yaşadı, Simao, Beşiktaş'a hayat verdi'' diye verdi.

        AS gazetesi, ''İlk yarı mükemmel oynayan ve 3-0'lık skor elde eden Atletico'nun, ikinci yarı yorulup, çöktüğünü ve Simao'nun, attığı güzel golle Beşiktaş'a biraz olsun umut verdiğini'' yazdı.

        ''Kırmızı-beyazlıların iyi çıkışı... Daha da iyi olabilirdi. Simao, bayramı böldü'' ifadesini kullanan Marca gazetesi de Atletico Madrid'in çeyrek finale doğru ''dev bir adım attığını'' savundu. El Mundo Deportivo gazetesi ''Türk banyosu'' başlığı altında verdiği haberde, ''Pasları Koke verdi, Salvio golleri attı ve Adrian da çeyrek finali araladı. İlk yarı Atletico'nun gösterisinden sonra Beşiktaş ikinci yarıda umut yolunu buldu'' yorumunu yaptı.

        Sahanın en iyisini Atletico'dan Salvio, en kötüsünü de Beşiktaş'tan Quaresma olarak seçen İspanyol basını, şu ifadeleri kullandı:

        ''Çok basit bir şekilde ortalıkta yoktu. Sol kanatta bir tek pozisyon bile üretemedi. Bir gölge gibiydi, ne zamanki çıktı, Beşiktaş büyüdü. Portekizli futbolcu geçmiş zamanlarından çok uzakta''

        Öte yandan, maç sonrası yapılan açıklamalarda Salvio, ''3-1'lik skor turu halen açık bıraktı. Deplasmanda, kazanması zor bir rakibe karşı oynayacağız. İstanbul'da yüzde 110 performans göstermemiz gerekecek. İstanbul'da onların istediği değil, kendi oyunumuzu oynamalıyız'', Juanfran da ''Glasgow gibi zor bir deplasmanda kazandık, Beşiktaş'ın sahasından korkmuyoruz. Biz Atleticoyuz. Takımda eksikler olmasına rağmen tüm takım yüksek bir performans gösterdi'' şeklinde konuştu.

        Beşiktaş'ın tek golünü atan Simao ise ''İstanbul'da da gol atarsam sevinmeyeceğim. Atletico, uzun yıllar benim evim oldu. Her zaman profesyonel oldum ve insanlar beni seviyor. Bir futbolcu daha fazlasını isteyemez. Buraya geri dönmek bir gururdu'' ifadelerini kullandı.

        Salvio, Atletico tarihinde Avrupa kupalarında 3 dakikada iki gol atan ilk futbolcu olarak adını yazdırırken, sakatlıklardan dolayı B takımdan kadroya alınan 17 yaşındaki Saul, 84. dakikada oyuna girince Atletico'nun Avrupa kupalarındaki en genç oyuncusu oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa