Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Genç Kartallar ne hissediyor? - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Dergisi'ne, Veli, Tanju, Burak ve Alves tarafından yapılan açıklamaların bir bölümü, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer aldı.

        Veli Kavlak, tesislere ilk geldiği gün, özellikle Rüştü Reçber'i görünce çok heyecanlandığını aktararak, ''Çünkü, yıllardır hayranlıkla televizyonda izlediğim birisiyle aynı takımda oynayacaktım'' derken, UEFA Avrupa Ligi elemesindeki Alania maçında Rüştü Reçber'in soyunma odasında kendilerine yönelik yaptığı ciddi konuşmaya da değinerek, ''Bizimle çok ciddi konuştu. Hatta biraz eleştirdi de. Bu bence doğru olanı. Çünkü bu yapılmazsa başarılı olamayız. Onun gibi tecrübeli biri bize bir şey söylediğinde elbette onun üstüne düşünmeye başlıyoruz ve çok yararlı oluyor'' ifadelerini kullandı.

        Takım içindeki iletişime dikkati çeken Tanju Kayhan, ''Kaptanlarımız, bütün takımla beraber toplantılar yapıyor. Neyin nasıl yapılacağını anlatıyorlar. Yanlışlarımız varsa söylüyorlar. Aynı şekilde doğru bir şey yaptığımızda da tebrik ediyorlar'' cümlelerini kullanırken, özel hayatında bir problem yaşamı halinde takım içindeki ağabeyleriyle çekinmeden dertleşebileceğini dile getirdi.

        BİZİM İÇİN ÖNEMLİ TECRÜBE

        Siyah-beyazlı ekibin genç transferlerinden Burak Kaplan, genç yaşta büyük bir takımda oynamanın gurur verici olduğunu söyleyerek, ''Büyük bir camianın desteğini arkanıza alıyorsunuz. Çok tecrübeli isimlerle bir arada oluyorsunuz. Bizim için gerçekten önemli bir tecrübe'' dedi.

        Takım içi iletişimin ne denli iyi olduğuna aktaran Burak, ''Ağabeylerimiz hangi pozisyonda, nerede duracağımıza kadar bizi uyarıyor. Bizim bir sorunumuz olduğunda da yardım istemekten çekinmememiz gerektiğini söylüyorlar. Sürekli iletişim halindeyiz. Bize sahip çıkıyorlar'' diye konuştu.

        Beşiktaş'ın Portekizli genç oyuncusu Julio Alves ise, yeni takımında tecrübelerinden yararlanabileceği çok isim olduğunu belirterek, ''Onlar da bize bunları seve seve aktarıyorlar. Aynı zamanda büyük bir takımda oynamanın birçok farklı avantajı daha var. Daha fazla göz önünde olmak gibi. Aynı bölgede oynadığım Fernandes ve Aurelio ile çok iyi bir ilişkim var. Aynı dili konuşmak da büyük avantaj tabii ki. Onlar da nerede ne yaparsam iyi, ne yaparsam kötü olacağını söyleyip, tecrübelerini paylaşıyorlar benimle'' şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa