Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saray'dan dev hamle! - Galatasaray Haberleri

        Fotomaç'ın haberine göre; şike soruşturmasının ardından Fenerbahçe'den ayrılarak Katar'ın Al Sadd takımına transfer olan Mamadou Niang'ın, G.Saray'la temas halinde olduğu ortaya çıktı. Senegalli golcünün menajeri Karim Aklill'in bir süredir gizliden gizliye Galatasaray ile görüşmeler yaptığı belirtildi.

        Sarı-kırmızılı ekibe Eboue'yi getiren menajer Francis Kacou'nun şirketinin isteği üzerine harekete geçen Aklill, Galatasaraylı yöneticilerle anlaşma zemini sağlamak için büyük çaba harcıyor. Aslında 31 yaşındaki Niang'ın G.Saray ile flörtünün Al Sadd macerasından önce başladığı ifade edildi.

        Tecrübeli oyuncunun, Katar'a gitmektense G.Saray'ı istediğini menajerine söylediği, fakat sarı-kırmızılı yöneticilerin 7 milyon euro'luk bonservis bedelini ödemek istemedikleri için transferin gerçekleşmediği kaydedildi. O zaman amacına ulaşamayan Niang, Katar'da aradığını bulamayınca menajerine yeniden G.Saray'la görüşmesi talimatını verdi.

        Aklill de hemen sarı-kırmızılı ekiple temaslara başladı. Hem Terim, hem yönetim Niang'a sıcak bakıyor ancak henüz parada anlaşma sağlanamadı. Eğer bu sorun çözülürse Niang devre arasında kiralık olarak G.Saray'a gelecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa