Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Eli uzun eldiven! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        İngiliz devi Manchester United’ın, sezon başında 20 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine bağladığı İspanyol kaleci David De Gea, İngiliz gazetesi The Sun’ın iddiasına göre bir skandala imza attı. M.United’dan haftalık 70 bin Sterlin kazanan 20 yaşındaki genç file bekçisi, 2 İspanyol arkadaşıyla bir marketten tatlı çalmaya çalışırken yakalandı.

        İddiaya göre; Manchester kentindeki Tesco adlı markete 2 arkadaşıyla giden De Gea, fiyatı 1.19 Sterlin olan ve İngilizler’in ‘Doughnat’ diye adlandırdığı bir çeşit tatlıyı ‘aşırdı’. Ardından da hiç bir şey olmamış gibi ödeme yapmadan dışarı yöneldi. Ancak güvenlik kameraları tarafından bu hareketi tespit edilen De Gea, görevliler tarafından kıskıvrak yakalandı. Görevlilerin genç kaleciyi tanımasından sonra polise haber verilmedi ve konu kapandı.

        STARTI İYİ OLMADI

        Geçtiğimiz sezon sonu futbolu bırakan Hollandalı efsane kaleci Van der Sar’ın yerine Manchester United kalesini devraldı. Ancak İngiltere kariyerine pek de parlak başlayamayan Dea Gea, ilk maçlarında yediği hatalı goller sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa