Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Sakaryaspor "Sakaryaspor Su" satışta! - Futbol Haberleri

        Adapazarı'nda düzenlenen törenle, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'a maddi destek sağlaması amacıyla özel bir firma ile yapılan anlaşma doğrultusunda, dolumu yapılan Sakaryaspor Su'nun ilk bayisi açıldı.

        Açılışta konuşan Kulüp Başkanı Halit Evin, kulüp için çok önemli olan bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

        Projenin yaklaşık 1.5 yıl önce düşünüldüğünü hatırlatan Evin, ''Proje bugün nihayete ermiş bulunmaktadır. Kulübe büyük bir gelir kaynağı olacak olan bu proje Sakaryaspor'un finansmanını sağlamak için yapılmış bir hareket. Sakaryaspor artık dilencilikten kurtulmuş ve kendi projelerini üretir duruma gelmiştir. Maddi açıdan düşündüğümüz bir proje daha var. Onu da ilerleyen günlerde açıklayacağız. Bu proje ilk adım oldu zaten. Buradan aylık 100 bin lira gibi bir gelir bekliyoruz. İnşallah bu gelirlerle Sakaryaspor'un kötü günlere dönmesini engellemiş olacağız'' dedi.

        Bayilik konusunda çok sayıda talep olduğuna dikkati çeken Evin, gerekli değerlendirmelerin ardından bayi taleplerine cevap vereceklerini ifade etti.

        Sakarya Valisi Mustafa Büyük ise Sakarya halkından kulübe önemli bir gelir sağlayacak olan projeye destek olmasını isteyerek, yapılan çalışmaların Sakaryaspor'u iyi yerlere getireceğini belirtti.

        Çalışmanın amacına ulaşacağına inandığını kaydeden Büyük, ''Gerçekten güzel ve örnek bir çalışma. İnşallah Sakaryalılar da buna destek verir. Ben bu çalışmada rolü olan herkesi tebrik ediyorum. Bununla ilgili olarak bizim de bir çalışmamız olacak'' diye konuştu.

        AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, CHP Milletvekili Engin Özkoç, kulüp yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende Vali Büyük, Sakaryaspor Su'nun ilk abonesi oldu.

        Üzerinde kulübün armasının bulunduğu her bir damacananın kulübe ortalama 1.5 lira gelir sağlayacağı ve piyasaya çıkan sulardan günde beş bin damacana satılması halinde kulübün aylık 100 bin lira kazanç elde edeceği belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa