Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Polat belgeleri açıklasın" - Galatasaray Haberleri

        Mehmet Bilen, kulüp başkanı Adnan Polat'ın dünkü Divan Kurulu Toplantısı'nda Galatasaray'ı kimseye arpalık olarak kullandırmayacağını ve ortaya belgeler koyacağını söylemesine tepki göstererek, söz konusu belgeleri beklediklerini ifade etti.

        "AÇIKLASIN, KİMLER KULLANMIŞ GÖRELİM"

        Mehmet Bilen, bu belgeleri çok merak ettiklerini belirterek, ''Sayın Polat, 'Galatasaray'ı kimseye arpalık olarak kullandırmam, artık belgelerle konuşacağım' dedi. Lütfen bu belgeler açıklansın. Galatasaray'ı kimler arpalık olarak kullanmış öğrenelim'' diye konuştu.

        Galatasaray'ı arpalık olarak kullananlardan bir kısmını kendilerinin yakaladığını kaydeden Bilen, ''Borç, otel adisyonlarını fatura gibi doldurduktan sonra, seyahat gider dosyasının arasına koyup, kulüpten haksız para çekenleri belgelerle açıkladık. Divan'a sevk ettik. Bu kişiler süre aşımı nedeniyle ceza almaktan kurtuldular. Şimdi bu kişilere Sayın Polat, maaş bağlayıp makam verdi. Geçmişi vukuatlarla dolu bir kişiyi maaşlı sportif direktör yapan başkanın, bu konuda açıklayabileceği bir belge olduğuna inanamıyorum. Biz açıkladık, sayın Polat da elindeki bu belgeleri bir açıklasın görelim bakalım. Gelecek Divan Kurulu Toplantısı'nda esas belgeleri biz açıklayacağız'' ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa