Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği En az 1 puan! - Futbol Haberleri

        Ralf Zumdick, Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un güçlü bir rakip olduğunu kaydetti.

        Rakiplerinin son dönemlerde sahada etkili maçlar çıkardığını dile getiren Zumdick, ''Bunlar bizi fazla ilgilendirmiyor. Kendi takımımızın sahada neler yapabileceği üzerinde çalışıyoruz. İstanbul deplasmanına galip gelmek, puan almak için gideceğiz'' dedi.

        Takımda sakatlığı ciddi olan futbolcu bulunmadığını ifade eden Alman teknik adam, ''Sadece Zec'in dün idmanda belinde ufak bir sakatlığı oldu. Maça kadar hazır olacaktır. Bunun dışında Azofeifa ve Mumunga gibi milli takıma giden oyuncular var. Onlar da umarım iyi döneceklerdir'' diye konuştu.

        Bir gazetecinin takımın lig ve Türkiye kupasında mücadele ettiğini dile getirmesinin ardından Zumdick, ''İlk olarak bizi lig maçları daha çok ilgilendiriyor. Yakında kupa maçımız yok. Kupada aldığımız güzel bir sonuç ve avantajımız var. Biz her maç değerlendirmemizi haftalık yapıyoruz. Bu hafta lig maçımız var, buna yoğunlaşıyoruz. Kupa maçı geldiğinde yolumuza nasıl devam edebiliriz, bunu değerlendireceğiz'' yorumunda bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa