Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beni de çıldırttılar! - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-Beyazlı kulüpte kötü gidişi önlemek için harekete geçen yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu idman öncesi teknik direktör Bernd Schuster ile bir araya geldi.

        Futbol komitesi üyeleri, Alman çalıştırıcıya “Hocam, Karabük maçında hakem hataları yaşandı, 1 golümüz verilmedi. Ama bunlar mazeret olmalı mı? Özeleştiri yapma zamanı gelmedi mi?” diye soru yöneltti. Schuster de “Evet hakem çok tutarsız davranışlar gösterdi. En önemlisi 3 puan kazandıracak golümüzü vermedi. Ancak bizde de büyük hatalar var” diyerek şaşkınlığını şu sözlerle özetledi:

        “İki maçta takımda gözle görülür bir düşüş var. Bunun sebebini araştıracağım. Tribünde otururken ilk yarıda futbolcularımı tanıyamadım. Açıkçası o anlarda çıldırdım. Sahada pozisyona bile giremeyen bir ekip vardı. Ne yaptıklarını anlayamadım. Ankaragücü maçına kadar durumu toparlamaya çalışacağız. Ne hakem ne başkası; kaybedilen puanın mazereti olmaz. Bu kadroyla Karabük’ü yenmeliydik.” Kartal’ın Alman teknik patronu, yöneticilerle yaptığı görüşmede Ankaragücü maçı öncesi öğrencileriyle detaylı bir toplantı yapacağını ve yaşanan düşüşün nedenlerini masaya yatıracağını da sözlerine ekledi.

        HTSPOR/ Kartal YİĞİT

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa