Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Alman tankı Hilbert! - Beşiktaş Haberleri

        Yıldız oyuncu, “Taraftarlar bana Alman tankı diyor. Yaz transferlerinde Quaresma ve Guti’nin gölgesinde kaldığımın farkındayım. Şahsım adına önceleri kötü bir dönem geçirdim. Ancak Avrupa Ligi karşılaşmalarında toparladım” diye konuştu.

        Herkesin sıcak davrandığını vurgulayan Hilbert, “Taksim’de dolaşırken insanlar bana Almanca selam veriyor. Türkçe konuşmak için çabalıyorum. 5 yaşındaki oğlum çok iyi konuşuyor. Sanırım onu Almanca kursuna vermeliyim! Trafik kaosuna alıştım. İstanbul çok büyük ve mükemmel. Taksim, Ortaköy, Bebek çok güzel. Boğaz’da yemek harika. Ancak bazı yerler var ki, size 21. yüzyılda yaşayıp yaşamadığınızı sorgulatan cinsten” yorumunu yaptı.

        Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunun altını çizen Hilbert, şöyle devam etti: “Stuttgart beni artık tatmin etmiyordu. Beşiktaş yeni bir başlangıç oldu. Ayrılmayı hiç düşünmüyorum. Takımda tercümana ihtiyacım yok. Ernst, Ekrem, Schuster ile Almanca konuşuyorum. İ.Toraman, Ersan ve Guti ile iyi anlaşıyorum. Guti, yıldız gibi davranmayan mükemmel bir yıldız.”

        HTSPOR / Necati METE

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa