Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Yakışmadı Emre! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        G.Kore ile oynanan özel maçta büyük bir sorumsuzluk örneği gösteren Emre Belözoğlu ucuz kurtuldu.

        Karşılaşma boyunca sert hareketlerde bulunan Koo Ja Cheol’un ikinci yarının başında yaptığı hareket Emre’yi çılgına çevirdi. Wolfsburg’ta forma giyen rakibinin darbesiyle yerde kalan Emre hemen ayağa kalkıp rakibinin üzerine yürüdü. Ukraynalı hakem iki futbolcuya da sarı kart gösterdi. Bir süre daha hakeme itiraz eden Emre, 2 dakika sonra bu kez Cheol’a sert bir müdahalede bulununca ikinci sarıyı alıp oyun dışında kaldı.

        Eğer Emre direkt kırmızı görseydi, bu hareket Avusturya ile 29 Mart‘ta oynanacak kritik maça da yansıyacak ve Emre forma giyemeyecekti. Teknik direktör Hiddink, maçın negatif faktörünün Emre’nin atılması olduğunu söyledi.

        Hollandalı hoca, “Sessiz kalmayacağım. Bu durumdan hiç hoşnut olmadım ve sahada eksik kaldık. Daha bu sabah mental manada kendimizi nasıl kontrol edebiliriz diye konuşmuştuk. İtiraz olabilir ama kontrollü yapalım demiştim. Emre’nin olayını o kadar hızlı yaşadık ki bir değişiklik yapmak için bile fırsatımız olmadı. Bu bizim için çok büyük bir ders oldu” diye konuştu. Hiddink, iyi bir test maçı oynadıklarını da sözlerine ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa