Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Oyunumuzun üstüne çıkmalıyız! - Futbol Haberleri

        Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonu Trabzonspor ile oynayacakları maçın her iki takım için de zor olacağını belirterek, ''Takımım oynadığımız oyunun biraz üstüne çıkarsa sahadan istediğimiz şekilde ayrılırız'' dedi.

        Çalımbay, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren takımının idmanı öncesinde yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına başlarken iyi futbol oynadıklarını, ama bunu neticeye yansıtamadıklarını söyledi.

        Önlerinde 14 kritik maçın bulunduğunu, Trabzonspor maçının her iki takım için de çok zor bir karşılaşma olacağını belirten Çalımbay, ''Trabzonspor takımı şampiyonluk mücadelesi için bu maçı bir fırsat olarak görüyor. Biz de oynadığımız oyunun üstüne biraz daha koyup oynadığımız iyi futbolu inşallah neticeye aksettirmek istiyoruz'' diye konuştu.

        Hiçbir takımdan çekinmediğini, ama futbolun içinde de her şeyin olabileceğini kaydeden Çalımbay, ''Trabzon takımı da çok iyi bir takım, çok iyi bir kadroya sahip. Son maçlarına bakıldığında tek kale oynadı. Mükemmel bir grafikleri var. Deplasmanda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı. O yüzden dikkat edilmesi gereken bir takım. Her an oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahipler. Biz de bunu biliyoruz, onun için her şeye dikkat edeceğiz. Takımım yeter ki oynadığımız oyunun biraz üstüne çıkarsa sahadan istediğimiz şekilde ayrılırız'' ifadesini kullandı.

        İŞ ADAMLARINDAN FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAMI

        Bu arada, kırmızı beyazlı ekip, kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı idmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve kulüp yöneticilerinin de izlediği idmanda oyuncuların hırslı oldukları gözlendi.

        İdmanı izlemeye gelen Aktif Sivaslı Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Mehmet Emre Çapraz ile dernek yöneticileri de çalışma öncesinde teknik direktör Rıza Çalımbay'a çiçek takdim etti. Çapraz ve beraberindekiler, futbolculara baklava ikram etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa