Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor "Parayla saadet olmaz" - Futbol Haberleri

        Yılmaz, ''Süper Lig'de bütçe olarak 18'inci sıradayız, parayla saadet olmaz, önemlisi birlikteliktir'' dedi.

        Metin Yılmaz, Metin Türker Spor Kompleksi'nde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu sahalarına Kasımpaşa ile oynayacakları maçta puanlar almak istediklerini söyledi.

        Kasımpaşa maçında taraftara büyük görev düştüğünü anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

        ''Kasımpaşaspor karşılaşmasını kırılma maçımız olarak değerlendiriyorum. Bundan sonraki 3 haftalık periyotta bize rakip takımlarla oynayacağız. Kasımpaşaspor maçında hedefimiz mutlak üç puan olacaktır. Ligin ikinci yarısında henüz daha galibiyetle tanışamadık. Bu yüzden iç sahamızdaki bu karşılaşmada futbolcularımız üç puan alabilmek için gereken mücadeleyi verecektir. Süper Lig'de bütçe olarak 18'inci sıradayız, parayla saadet olmaz, önemlisi birlikteliktir. Yaptığınız transferin takıma ve şehre adapte sorunu olabiliyor. Biz bütçemize uygun, uyum sorununu aşabilecek, birbirlerini tamamlayan, güvendiğimiz futbolcuları transfer ettik. Kardemir Karabükspor kendi bütçesini sarsmadan bugün buralara geldi ve isminden en fazla bahsettiren takım oldu. Ekonomik bütçesi ligin 18'inci sırasındaki takımın bugün buralara gelmesinin tek bir izahı var, o da birlikteliktir.''

        Takımın golcü oyuncusu İlhan Parlak da Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, alt lige düştü gözüyle bakılan, kaybedecek bir şeyi olmayan takımla oynayacakları için çok zorlu karşılaşmanın kendilerini beklediğini kaydetti.

        Orta saha oyuncusu Bülent Kocabey ise rahat takıma karşı oynayacakları için kolay gibi görünse de zor maç olacağından buna göre hazırlık yaptıklarını, takıma ikinci yarı gelmesine rağmen uyum sorunu yaşamadıklarını söyledi.

        Bu arada teknik direktör Yücel İldiz, antrenman sırasında takımın menajeri Seyit İçgül'ün çocukları Sanem ve Arda İçgül ile Karabük Muhabiri Ahmet Özler'in oğlu Anıl Özler'in eline televizyon ve haber ajanslarına ait mikrofonları vererek fotoğraf çektirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa