Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Özdilek'ten destek! - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Manisaspor karşısında 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi. Özdilek ayrıca, "Hakem camiasına inanacağız. Türk hakemlerin yetenekli ve geleceği olduğuna inanıyorum" dedi.

        Antalyaspor, evinde oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu ve fizik-kondisyon çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlı futbolcular Ali Zitouni, Mehmet Yılmaz ve Tita salonda çalıştı.

        Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Mehmet Özdilek, her karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını söyledi. Ligin ilk üç haftasında Fenerbahçe, Sivasspor, Trabzonspor gibi güçlü takımlarla karşılaştıklarını belirten Özdilek, bu maçlarda gösterdikleri performansın kendileri açısından sevindirici olduğunu ifade etti.

        Manisaspor maçında da aynı kararlılık, ciddiyet ve mücadele hırsını sahaya yansıtmak istediklerini anlatan Özdilek, ''Ligin iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Puansal olarak bizim önümüzde olan rakibi yenip üst sıralara tırmanmak istiyoruz'' dedi.

        Hakem hatalarıyla ilgili soruları da yanıtlayan Özdilek, şöyle konuştu:

        ''Hakemlerle ilgili çok konuşmak doğru değil. Bütün takımlar aynı sıkıntıyı yaşıyor. Kazanan da kaybeden de sıkıntı yaşıyor. Her kulüp kendi penceresinden baktığı zaman haklı, hatta hakemler de kendi penceresinden haklı. Hakemler de hata yapabilir ama bu hatalar arka arkaya yapılırsa burada sorun var demektir. Hakem camiasına inanacağız. Türk hakemlerin yetenekli ve geleceği olduğuna inanıyorum. Ligde büyük bir mücadele var. Ligdeki gerginlik nedeniyle yöneticiler, teknik direktörler ve oyuncular zaman zaman konuşuyor. Biraz sabırlı ve sakin olmak çok önemli. Ben Türk hakemliğine inanıyor ve güveniyorum. Burada önemli olan niyet. Hakemlerin art niyetli olmadığına yürekten inanıyorum.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa