Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bu sözlere dikkat! - Beşiktaş Haberleri

        Kartal’ın transferdeki yüksek ucuşu tüm dünyayı etkisi altına almıştı. Yansımalar ve övgüler geçen haftaki bir yemekte sözlere döküldü.

        Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo 1 hafta önce İstanbul’a geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’le yemekte buluştu. Konu Siyah-Beyazlılar’ın durumuna geldi ve Cerezo, Demirören’e “İspanya’da her zaman iki şey konuşulur. Onlar da Barcelona ve Real Madrid’in yaptıkları. Bu yıl üçüncü bir konu oldu. O da Beşiktaş. Bu sizin için çok önemli bir olay. Simao transferinde dostluk adına önemli mesafeler kat ettik. Bunu daha da geliştirelim” dedi.

        KARDEŞ KULÜP

        Cerezo, transfer olayı dahil iki kulüp olarak bazı anlaşmalar yapma teklifinde de bulundu. Başkan Demirören de övgülere teşekkür edip “Öneriniz bizim için bir onurdur. Karşılıklı transferlerimizin devam etmesini isteriz. Sizin de bizden istediğiniz oyuncular olabilir, bu işi kolaylıkla çözeriz” yanıtını verdi.

        Yemek sonrasında gelinen nokta ise yazılı olmasa bile sözlü anlamda iki kulübün kardeşliğinin temellerinin atılmasıydı. Bundan sonraki süreçte transfer dahil bir çok konuda kulüpler arası paylaşım artacak, daha fazla diyalog kurulacak ve İstanbul-Madrid hattında sıkı dostluk kurulacak.

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa