Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hagi resti çekince!.. - Galatasaray Haberleri

        Yıldız oyuncu, Michal Bilek’e, “1.5 yıldır G.Saray’a katkı sağlayamadım. Bana güvenen bir camia var. 1.5 ay daha sizden süre istiyorum. Hırvatistan maçı için sizden affımı istiyorum” dedi.

        Hagi'nin resti Baros’u muma çevirdi... Sorumsuz tavırları ve disiplinsizlikleri ile tartışılan Baros, G.Saray için Milli Takımı’na gitmedi.Devre arasında Antalya’da yapılan kampa katılmaması üzerine Rumen teknik adamın “Baros’un neden burada olduğunu bana değil, kendisine sorun. Bunu bende bilmiyorum. Forvet transferine mecburuz” sözleri ile çektiği rest, Çek futbolcuyu akıllandırdı. Stancu’nun da transfer edilmesiyle kendine çeki düzen veren ve Eskişehirspor maçında da 1 gol kaydeden Milan Baros, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’ndan affını istedi.

        BİZZAT KENDİSİ ARADI

        Geçtiğimiz yıl oynanan Fenerbahçe derbisinde geçirdiği sakatlığın ardından düzenli forma şansı bulamayıp, sürekli sakatlığı nükseden yıldız oyuncu Çek Cumhuriyeti Federasyonu ve Milli Takım Teknik Direktörü Michal Bilek ile görüştü. Çek Cumhuriyeti’nin Hırvatistan ile yapacağı özel maç için kadroya çağırılan Baros, bu davete olumlu yanıt vermedi. Henüz G.Saray formasına yeni yeni kavuşan ve sakatlığını yeni atlatan golcü oyuncu, Bilek’i bizzat kendisi aradı.

        DAHA YENİ DÜZELDİM

        Baros, milli takım çalıştırıcısına kendisini kadroya davet ettiği için teşekkür ettikten sonra, “Önce Galatasaray” diyerek Hırvatistan maçı için Milli Takım’a gelemeyeceğini söyledi. Baros, sakatlığının yeni düzeldiğini hocasına bildirip, “1.5 yıldır G.Saray Takımı’na üst düzey katkı sağlayamadım. Yaşadığım sakatlıklar beni çok geriye itti. Bunda hazır olmadan oynamamın büyük payı var. Son olarak G.Saray ile 25 dakika Eskişehir maçında oynadım. Fakat zorlandım. Gelsem de bir faydam olmaz. Çünkü 90 dakika oynayabilecek düzeyde değilim. Bu bana zarar verebilir. Sizden affımı istiyorum. Burada kendimi hazırlamalıyım. Çünkü beni bekleyen ve güvenen bir camia var. 1.5 ay daha sizden süre istiyorum” diyerek gelemeyeceğini belirtti.

        Sezon başında sözleşmesini 3 yıllığına uzatıp zam ile yıllık 2.5 milyon Euro’ya imza atan Milan Baros’un Hagi’nin gözüne girmek ve tekrar G.Saray’da ilk 11’e kavuşmak için sürpriz bir fedakarlık yapmış oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa