Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İnanmasaydım olmazdım! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'la yaptığı maçın ardından doğum gününün hatırlanmaması nedeniyle medya mensuplarına sitem eden teknik direktör Gheorghe Hagi, basın mensuplarıyla barıştı.

        Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından teknik direktör Hagi, kendisi için medya mensupları tarafından hazırlatılan doğum günü pastasının mumlarını söndürerek aradaki soğukluğu giderdi.

        Kendisi için getirilen pastanın mumlarını saha içinde söndüren Hagi, yaptığı sitemin sadece basınla ilgili olduğunu kaydederken, ''Basınla ilişkilerimiz her zaman iyiydi. Sitemim ise yine basınaydı. Onun dışında bir şey yok'' dedi.

        Hagi, 46 yaşına bastığını kaydederken, ''Tabii artık daha yaşlıyım. Daha sakin, rahat ve akıllı'' şeklinde yapılan tercümeye ise müdahale ederek, Türkçe olarak esprili bir şekilde, ''Akıllı yok, her zaman ben akıllı'' düzeltmesini yaptı.

        ''DEVAMINI GETİRMEK İSTİYORUZ''

        Gheorghe Hagi, Eskişehirspor karşısında alınan 4-2'lik galibiyet ve sergilenen başarılı futbolun hatırlatılması üzerine, takımın potansiyelinin ortaya çıktığını belirtti.

        Takımda sakatların dönmeye başlamasıyla daha güçlü olacaklarını ve daha iyi oynayacaklarını geçmişte söylediğini ve buna inandığını vurgulayan Rumen teknik adam, ''Bu maçla birlikte geleceğimizi daha iyi düşünmemiz gerekiyor. Bu noktadan itibaren takımın potansiyeli de ortaya çıktı. İyi çalıştık ve güzel oynadık. Bundan sonra hep böyle oynayacağımızı ümit ediyorum. Devamını getirmek istiyoruz. Kolay bir şey değil ama hırs ve çalışmayla bunu yapmaya çalışacağız. Kolektif olarak iyi çalışarak her şey başarılabilir'' diye konuştu.

        ''İNANMASAYDIM, BURADA OLMAZDIM''

        Gheorghe Hagi, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, ''Sakatlıkların zorluklarını yaşadık ama ara transferde ön libero dışında Hagi'nin tüm istediklerini aldık. Artık top Hagi'de'' şeklindeki sözleriyle ilgili, ''Ben sadece geleceğimize bakıyorum. Şu anda kimin gelip, kimin gelmediğini, bunu konuşmak istemiyorum'' diyerek, şunları söyledi:

        ''Ben şu anda durumdan memnunum ve önemli olan da bu. Takımın dışında kalan sakat oyuncular nedeniyle büyük sıkıntı yaşadık. Başkalarına ne kadar zaman verildiyse, bana da zaman gerektiğini söyledim. Hedef, rekabet içinde bir takım oluşturmak. Bu ruh içinde çalışıyoruz. İnanıyorum ki bunu yapabileceğiz. İnanmasaydım burada olmazdım. Zor bir dönemde geldim. 1,5 senelik sözleşmem var ve bu takımı yeniden kurmak için buradayım. Hep burada olacağım. Niyetim bu. Takımdaki ruhumuz şu anda çok iyi. Yavaş yavaş kendilerine güven kazanıyorlar. Önümüzde önemli maçlarınız var ve böyle devam etmeyi ümit ediyorum.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa