Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Bursaspor geliyor!" - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig’de bu sezon ilk kez dörtte dört yapan Fenerbahçe, Trabzonspor’un üst üste puan kayıplarıyla zirvenin ensesine yapıştı. Camia bir anda şampiyonluk havasına girerken, Sarı-Lacivertli takımın orta alandaki yıldızı Emre Belözoğlu

        gelinen noktayı değerlendirdi.

        Takım olarak Antalya kampında çok iyi çalıştıklarının altını çizen milli oyuncu, “Şunu çok net söyleyebilirim ki, devre arasını çok iyi değerlendirdik. Bu çalışmanın ışığında lig yarışında iddiamız da arttı. İkinci yarıya 9 puanlık bir dezavantajla başladık ama farkın öyle ya da böyle kapacağını bekliyorduk” ifadelerini kullandı.

        BURSA SESSİZ VE DERİNDEN

        Trabzonspor’un ikinci yarının ilk 3 haftasında 7 puan kaybetmesiyle ilgili soruları da yanıtlayan Emre, “Biz takım olarak farkın erimesini bekliyorduk. Ancak bu kadar kısa sürede olacağını tahmin etmedim. 3 haftada bu noktaya gelinmesine şaşırdığımı söylebilirim” yorumunu yaptı.

        Emre, şampiyonluk yarışında sadece Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin konuşulduğunu da hatırlatırken, “Arada Bursa’yı unutmamak gerekiyor. Herkes iki takımdan söz ediyor. Ama Bursaspor da sessiz sedasız çok iyi ilerliyor. Şampiyonluk konuşmak için erken” şeklinde konuştu.

        HTSPOR / Senad OK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa