Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Baltayı taşa vurdu! - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaşlı yönetici Engin Baltacı, Karabük maçına yürüyerek gitti. Stat yakınında kendisini tanımayan ve bilet satmak isteyen karaborsacıyı suç üstü yakalattı!

        Beşiktaş-Karabük maçında öyle bir olay yaşandı ki şaşırmamak elde değil.

        Her ne kadar emniyet karaborsaya karşı geçmiş dönemlere göre daha bir sıkı kontrol yapsa da stat çevresinde onlara rastlamanız mümkündür. “Karaborsa olayı bitti” demek Türkiye gerçeğini hiçe saymak olur. Ancak şu da bir gerçek de Beşiktaş bu konuda kararlı bir duruş gösterip büyük bir savaş veriyor. Gelelim cumartesi günü oynanan Beşiktaş-Karabük maçı öncesinde yaşanan olaya...

        Asbaşkan Engin Baltacı, FİYAPI İnönü Stadı’ndaki mücadeleye yürüyerek gitmeyi tercih ediyor. Ve ne gariptir ki karşısına bir karaborsacı çıkıyor ve bilet isteyip istemediğini soruyor... (Genelde direkt sorulmaz yanından geçerken açığa bilet kapalıya bilet diye söylerler) Yönetime geldiğinden bu yana karaborsacılara karşı çalışma başlatan Baltacı bilet satan kişiden bilgi almaya çalışır. Karaborsacı “Her yere bilet var. Üstelik sizi kapıya kadar götürürüz ve oradan da içeri aldırırız” der. Baltacı da bu bilgileri aldıktan sonra kimliğini açıklar ve şahsı güvenlik güçlerine yakalattırır. Baltacı sonra da stattaki görevlileri toplayıp kaçak girişe izin verenleri uyarır.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa