Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Soyunma odası basana..." - Beşiktaş Haberleri

        “Serdal başkanımız hakemlerin soyunma odalarını basan başkanlardan bahsetmiş. Bu tür olaylar hakemleri baskı altına almaktır. Kim bunu yapıyorsa 1 yıl boyunca stada sokulmamalı”

        Beşiktaş-Karabük maçında hakem M.Kamil Abitoğlu’nun yönetimiyle başlayan ve Siyah-Beyazlı yönetimin basın toplantısıyla tavan yapan hakem hataları gündemdeki sıcaklığını koruyor.

        Peki İbrahim Üzülmez hatalar ve gelinen nokta konusunda ne düşünüyor? Taraftarın “Deli” İbrahim’i İnönü Stadı’na çıkan hakemlerin diğer statlara göre daha rahat olduğunu belirterek “Sanki bizim maça gelen hakemler kararlarını daha rahat veriyor. Ancak Kadıköy’de bu kadar rahat olduklarını görmüyoruz. Biz kimseden ödül istemiyoruz. Adaletli bir yönetim bekliyoruz. Gördüklerini çalsınlar yeter. Bize de çalınmayan düdükler olabilir, kabul ediyoruz ancak Almeida’nın attığı golü görmemek olmaz” dedi.

        ‘BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ’

        Kaptan, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’nın Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ı üstü kapalı hedef aldığı konuşmasıyla ilgili olarak da, “Serdal başkanımız hakemlerin soyunma odalarını basan başkanları söylemiş. Böyle bir şey olamaz.

        Bu resmen hakemleri baskı altına almaktır. Kim bunu yapıyorsa 1 yıl stada sokulmamalı. Ben şu ana kadar İnönü Stadı’nda başkanımızdan böyle bir davranış görmedim” ifadesini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa