Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kurtar bizi Guti Reyis! - Beşiktaş Haberleri

        İspanyol yıldız idmanda kendisini deneyecek, Ankaragücü'ne karşı oynaması için imkanlar zorlanacak

        Ankaragücü maçı hazırlıklarına start verecek Beşiktaş'ta gözler Guti Hernandez'de. 2-1 kaybedilen İstanbul Belediye karşılaşmasında sol ayak bileğine darbe alan ve Karabükspor karşısında takımını yalnız bırakan Guti'nin hafta sonu oynayıp oynamayacağı merak konusu.

        Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster 1-1 biten Karabükspor maçında İspanyol futbolcunun eksikliğini hissettiklerini söylerken, Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren "Guti'nin sol ayak bileğindeki krampon eziği ve ödem geçti. Oynamasında sakınca yok" raporunu vererek Alman hocayı rahatlattı. Guti'nin bugün idmana çıkacağı ve çalışmada kendisini deneyeceği öğrenildi. 34 yaşındaki yıldız oyuncu, herhangi bir ağrı hissetmezse hafta sonundaki Ankaragücü karşılaşmasında kesinlikle takımdaki yerini alacak.

        GUTİ'SİZ KARTAL UÇAMIYOR

        Bilindiği gibi Süper Lig'de Guti'nin forma giymediği maçlarda Beşiktaş'ın canı çok yandı. Guti'siz siyah-beyazlılar, Manisaspor'a 3-2 yenilirken, Konyaspor, Gaziantepspor ve Karabükspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışından iyice uzaklaştı.

        SABAH

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa