Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Böylesi 'Nadir' bulunur! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe’de rüzgar bir anda tersine döndü. İlk yarı boyunca koltuğu sallantıda olan, zaman zaman yönetim içinden eleştirilen alan Aykut Kocaman, takımın toparlanmasıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarına da başladı.

        Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Ben görevde olduğum sürece Aykut’la beraberiz” sözleriyle rahatlayan Kocaman, transfer için de ilk hedefini belirledi. Sportif direktörlük gömleğini de üzerinde taşıyan Aykut Kocaman, İngiltere 2. Ligi Championship’te Portsmouth forması giyen Nadir Çiftçi’nin peşine düştü.

        ‘BİZİ UZUN YILLAR TAŞIR’

        Hollanda doğumlu genç oyuncu, 2008-2009 sezonunda Hollanda’nın Ado Den Haag takımından Portsmouth altyapısına transfer olmuştu. Guus Hiddink’in A Milli Takım’ın geleceği olarak gördüğü ve Ay-Yıldızlı formaya kazandırdığı 1992 doğumlu forvet için Aykut Kocaman’ın görüşmelere başladığı öğrenildi. Başarılı çalıştırıcının, Nadir konusunda Semih Şentürk’ü örnek verdiği ve “Bize uzun yıllar santrfor sıkıntısı yaşatmayacak bir oyuncu. Kadromuza katarsak gelecek için önemli bir adım atmış oluruz“ dediği ifade edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa