Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Elleriniz kırılsın! - Galatasaray Haberleri

        Engin BELLİ / AHT

        İstanbul Seyrantepe’de TT Arena Stadı’nda geçtiğimiz pazar akşamı Galatasaray ile Eskişehirspor maçının ilk yarısında 10 yaşındaki Galatasaray taraftarı Batuhan Sağır, nasıl ve nereden geldiği belli olmayan bir meşrubat şişesinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

        Hastaneye kaldırılan Batuhan’ın kafatasında kırıkların oluştuğu belirlendi. Hemen ameliyata alınanminik taraftar için hayati risk oluşturan kemik parçası çıkarıldı.

        HABERTÜRK’ün ziyaret ettiği Sağır ailesi, Galatasaray taraftarı olan Batuhan’ın karne hediyesi olarak maça gittiğini söyledi. Galatasaray-Eskişehirspor maçına amcası Ersin Sağır ile giden Batuhan’ın mutluluk dolu görüntüleri amcası tarafından cep telefonuna da kaydedildi.

        KAFATASININ SAĞINDAKİ KEMİK PARÇALANMIŞ

        Karşılaşmada Galatasaray’ın ikinci golünün ardından Batuhan’ın acı çığlığının Galatasaraylılar’ın coşkusu içinde duyulmadığını söyleyen yakınları, nereden geldiği belli olmayan meşrubat şişesiyle kanlar içinde yere yığıldığını anlattı. İlk müdahaleyle Batuhan’ın başına tampon yapıldığını ifade eden ailesi,minik taraftarın daha sonra Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Acil Servisi’ne götürüldüğünü söyledi. Beyin tomografisi çekilen Batuhan’ın kafatasının sağ tarafındaki kemiğin parçalandığı belirlendi.

        BEYİN KANAMASI RİSKİ

        Batuhan, 2.5 saat boyunca ameliyatta kaldı ve kırılan kafatası kemiği çıkarıldı. Bir süre yoğun bakımda kalan ve altı ay doktor gözetiminde tutulması gereken Batuhan’ın en ufak bir çarpma ya da düşmede beyin kanaması geçirme riskinin olabileceği belirtildi.

        MAÇ KAÇ KAÇ BİTTİ?

        Batuhan’ın amcası Ersin Sağır yeğeninin kafasına isabet eden şişeyi gördüğünü ama atanı görmediğini söyledi. Sağır, “Arka tarafımızda bizim balkon diye hitap ettiğimiz asmalı bölümden rakip taraftarı koydukları yerden, rastgele şişeyi sallıyorlar; şişe de yeğenimin kafasına geldi. Şoke oldum” dedi.

        Ersin Sağır, yeğeninin kendine gelir gelmez ilk olarak “Maç kaç kaç bitti?” diye sorduğunu anlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa