Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Duran toplarda hata yaptık ama..." - Trabzonspor Haberleri

        Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, maça kazanma arzusuyla çıktıklarını belirterek, ''Öyle de oldu, maçın başında öne geçtik. İkinci pozisyonu da bulduk. Teofilo ile yakaladığımız pozisyonu gole çevirebilseydik, rahatlayabilirdik. İlk yarının son dakikalarında korner ve dönen toplardan yediğimiz goller oyunun tüm akışını çevirdi. Biz hücumda duran toplarla etkili olan bir takımız ancak bugün tersi oldu. Duran toplarda ön ve arka direkte dikkat hataları yaptık. Ama bu hataları saha dışı etkilere bağlamamak lazım'' dedi.

        Geçen hafta 6-1 kazandıkları Sivasspor maçındaki aynı motivasyon ve coşkuyu Manisaspor maçında göremediğini anlatan Güneş, şöyle konuştu:

        ''Rakibin direnci ve inancını kırmak için fizik gücümüz yeterli değildi. Manisaspor'un fizik gücü daha iyiydi. Beklenmeyen bir skordu. Moral ve güven kaybettik. Bizim için olumsuz bir durum. Lig uzun yarış, maratonda sürpriz sonuçlar oluyor. Antalyaspor ve Manisaspor maçlarında kaybettiğimiz 5 puan büyük kayıp. Kazanmamız gereken maçları belli dönemlerden sonra kaybettik. Selçuk ve Colman ortada çok gayretliydi ama yeterli olmadı. Manisaspor tüm takım olarak oyunumuzu bozmaya, alanı daraltmaya çalıştı ve etkili oynadı. Biz biraz daha tempolu ve baskılı oynasak kazanabilirdik.''

        Güneş, sezon başında gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Makukula'yı ''almadığınız için pişman mısınız ?'' yönündeki bir soru üzerine de, ''Hayır. Transferde oyuncu istenilir, olur veya olmaz. Biten işi konuşmak doğru değil. Manisa'nın oyuncusu için şöyle oldu böyle oldu demek yerine mevcut oyuncularımızı konuşmalıyız. Bizden de Manisaspor'a giden Ömer, Isaac, Ferhat vardı. Bugün biz kaybettik. Sivasspor maçındaki oyundan sonra gücümüzü, coşkumuzu kullanamadık. Daha tempolu, hareketli oynamamız gerekiyordu'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa