Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Başkan puan istiyor! - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Konyaspor Başkanı Karapınar, yaptığı açıklamada, her geçen hafta takım olarak istenilen seviyeye gelmeye başladıklarını ve iyi futbol oynadıklarını belirtti.

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ligin oturmuş kadrolarından birine sahip olduğunu ifade eden Karapınar, şunları kaydetti:

        ''İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız maçtan puansız dönmeyeceğimize inanıyoruz. Oturmuş bir kadroya sahip rakibimiz özellikle 'büyük' diye anılan takımlara karşı aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Ama oynadıkları son maçı kaybettiler. Bu nedenle bizimle yapacakları maça daha hırslı hazırlanacaklardır. Biz de sezona iyi başlayamamamıza rağmen oynadığımız son 3 maçta kaybetmedik. 5 puan topladık. Son Bucaspor maçını da kazanmak istiyorduk. Ama o gün için futbol şansının yanımızda olmaması ve biraz da son vuruşlardaki etkisizliğimiz sonucunda bunu başaramadık. Her şeye rağmen haftalar ilerledikçe istenilen seviyeye gelen bir takımımız var. Eksiklerimizi çok çalışarak azalttık. Artık alternatifi bol kadromuzla ligde bundan sonra önemli işler yapmak istiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi öncelikli amacımız Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olabilmek. Bundan sonrası da Konya şehrinin desteğiyle hedefi daha büyük olan bir Konyaspor'u meydana getirebilmek.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa