Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Ibra bencilin teki! - Futbol Haberleri

        Barcelona televizyonuna konuşan sportif direktör Zubizarreta, futbola bireysel hareketler ve eylemler açısından bakıldığında, olağanüstü yeteneklere sahip olan İbrahimoviç'in bu listede üst sıralarda yer alacağını söyledi.

        Zubizarreta, ''Ancak sahada sadece topla oynamazsınız, topa sahip olmadığınızda da yaptıklarınız önemlidir. Takım arkadaşlarınıza fırsatlar yaratmanız gerekir. Aynı zamanda taktiksel açıdan da çalışmanız lazımdır. Aynı zamanda hem bireysel oyununuzu sahaya yansıtabilmeli hem de takım oyunu oynayabilmelisiniz'' dedi.

        İspanya'nın efsanevi kalecilerinden biri olan Zubizarreta, İbrahimoviç'in bu nedenle Barça'nın takım oyununa ayak uyduramadığını belirtti.

        Basında Barcelona Teknik Direktörü Guardiola ile iyi geçinemediği haberleri çıkan İbrahimoviç, Guardiola'nın kendisini neden takımın dışında bırakmak istediğini anlamadığını söylemişti.

        Guardiola'nın kendisinin Barça'da oynama hayallerini yıktığını belirten İbrahimoviç, ''Ben odaya girdiğimde Guardiola dışarı çıkıyordu. Benden korkuyor muydu bilmiyorum. Onunla konuşun, sorunu olan o. Sorun da nedir bilmiyorum'' demişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa