Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Milan'a canım feda! - Futbol Haberleri

        Barbara, babasının "onursal başkan" konumunda olduğu AC Milan konusunda La Gazzetta dello Sport'a verdiği demeçte, "Gerek duyulursa, beni çağıracak olurlarsa, Milan için sahaya inmeye hazırım. Kulüpte bir görev üstlenebilirim. En zor görevler söz konusu olduğunda bile asla geri çekilmem" dedi.

        Teknik direktör Massimiliano Allegri'nin ofansif oyun anlayışına bayıldığını belirten Barbara, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde AC Milan'ın Auxerre'i 2-0 yendiği karşılaşma konusunda ise "Harika bir maçtı. İbrahimoviç'in attığı o iki gol gerçekten müthişti. Bu Milan gün geçtikçe mükemmelleşiyor" diye konuştu.

        Barbara küçük yaştan beri kırmızı-siyahlı kulübe özel bir ilgi duyduğuna değinerek, "Cumartesi gecesi Catania maçına Alessandro'yu da götüreceğim. Sırtında kendi isminin yer aldığı Milan forması da olacak. Babamın beni Meazza Stadı'ndaki karşılaşmalara, Avrupa'daki deplasman maçlarına götürmesi, unutulmaz hatıralarım arasında yer alıyor. Beni yaşadığım o heyecanların benzerini oğluma yaşatmayı düşünmek beni müthiş mutlu ediyor" değerlendirmesini de yaptı.

        Barbara, AC Milan için Serie A mı yoksa Şampiyonlar Ligi mi daha önemli şeklindeki bir soruyu ise "Bu Milan, her ikisinde de şampiyon olmak, her şeyi kazanmak istiyor" diye yanıtladı.

        Barbara'nın birlikte yaşamadığı Giorgio Valaguzza'dan Alessandro (3) ve Edoardo (1) adlarında iki oğlu bulunuyor. Halen Asbaşkan Adriano Galliani tarafından yönetilen kulüpte başkanlık görevi, Berlusconi'nin başbakanlık koltuğuna oturmasından bu yana boş tutuluyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa