Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barça'da hedef galibiyet! - Futbol Haberleri

        Ligde Madrid'de Atletico'ya karşı oynadığı son 3 maçı da kaybeden Barcelona, bu kez Vicente Calderon Stadı'ndan galibiyetle ayrılmak istiyor.

        Barça'nın orta saha oyuncularından Andres İniesta, geçen sezon ligde yenildikleri tek takım olan Atletico Madrid ile yapacakları karşılaşma için, ''Bu maçlar bazen çılgınca bir hal alır. Bize bazı maçlarda 5 dakikada 2 gol attıklarını hatırlıyorum'' dedi.

        İniesta, ''Kendi oyunumuzu oynamalı ve buna odaklanmalıyız. Onlara fırsat vermemeliyiz, çünkü özellikli hücum hattında çok tehlikeli oyuncuları var'' diye konuştu.

        İki takım arasında Madrid'de oynanan son 3 maçı 4-2, 4-3 ve 2-1'lik skorlarla Atletico Madrid kazandı.

        Barcelona ve Atletico Madrid arasındaki son 5 maçta 25 gol atıldı.

        TAKIMLARIN SON DURUMLARI

        Ev sahibi Atletico Madrid, dün gece Yunanistan'ın Aris takımıyla UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı maçı 1-0 kaybetti.

        Madrid ekibinde sakatlığı bulunan Arjantinli forvet Sergio Agüero forma giymedi. Agüero'nun pazar günü Barcelona karşısında oynayabileceği belirtiliyor.

        Barcelona ise ligde son maçında evinde Hercules'e 2-0 mağlup olduktan sonra Şampiyonlar Ligi'nde evinde Panathinaikos'u 5-1 mağlup etti. Hercules maçında bazı oyuncularını dinlendiren teknik direktör Pep Guardiola'nın, Atletico Madrid karşısında as oyuncularının tamamını oynatması bekleniyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa