Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Milli yasak! - Galatasaray Haberleri

        Arda, Hakan ve Sabri'yi Almanya’yla 8 Ekim’de oynanacak milli maça tam olarak iyileşmedikleri taktirde göndermek istemediğini açıklayan Cimbom’un hocası sağlık ekibinden detaylı rapor istedi, Hiddink’e de mesaj gönderdi

        NEESKENS’İ ARAYA SOKTU

        Milli Takım’da üst üste yaşanan sakatlıklardan canı yanan Rijkaard, Arda, Hakan Balta ve Sabri’yi 8 Ekim’de Almanya ile oynanacak maça göndermeme düşüncesi içerisine girdi. Hollandalı teknik adam bununla alakalı olarak, kulüp doktorları ile görüştü ve “Arda, Hakan ve Sabri tam olarak iyileşmeden hiçbir yere gitmeyecek” talimatını verdi. Rijkaard, vatandaşı olan Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’e de rest çekerek yardımcısı Johan Neeskens kanalıyla, “Onları iyileşmeden göndermem” haberini gönderdi.

        ÜÇ FUTBOLCU GİTMEK İSTİYOR

        Ancak Rijkaard’ı endişelendiren bir başka durum ise Arda, Hakan ve Sabri’nin Almanya ile oynanacak Avrupa şampiyonası grup eleme maçında ısrarla oynamak istemeleri. Öyle ki, bu üç futbolcu da bütün planlarını adeta Almanya karşılaşmasına yetişebilmek üzerine yapıyor. İşte bu durumun farkına varan Rijkaard’ın tek çare olarak kulüp doktorlarıyla konuşarak bu durumun önüne geçmeyi hedeflediği belirtiliyor. Hollandalı çalıştırıcının bu sebepten dolayı sağlık ekibinden ayrıca oldukça detaylı bir rapor talebinde bulunduğu ifade edildi.

        KRİZ KAPIDA

        Rijkaard’ın isteği ile hazırlanacak raporda, eğer Arda, Hakan ve Sabri’de riskli bir durum söz konusu olursa, Milli Takım’ın teknik heyeti ile bir kere daha görüşülecek ve çağrılması muhtemel üç oyuncunun da affı istenecek. Ancak şimdilik bu durumdan haberdar olmayan üç oyuncunun da, Türk Milli Takımı için çok önemli bir viraj olan Almanya maçında oynamak istemeleri, büyük bir krize sebep olacak gibi gözüküyor.

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa