Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Es-Es, Sivas'ı gözüne kestirdi! - Futbol Haberleri

        İki yıldır teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Süper Lig'de sürpriz sonuçlar alan ve ligi üst sıralarda tamamlayan Es-Es, 2010-2011 sezonunu ilk 5 takım arasında bitirmeyi hedefledi.

        Hedefine uygun transferler yapan Eskişehirspor, Batuhan, Pele ve Tello gibi isimleri renklerine bağladı. Yurt içi ve yurt dışında iki ayrı kamp yapan Es-Es, iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.

        Sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalarak sezona 1 puanla başlangıç yapan Eskişehirspor, Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor'a yenildi. Rakiplerine 3 gol atıp, 7 gol atan Es-Es, 4'üncü haftanın sonunda ligde 17. sırada yer aldı.

        Büyük umutlarla girdiği yeni sezonda hayal kırıklığı yaşayan Eskişehirspor'da taraftarlar ikinci haftadan itibaren ''Rıza istifa'' sloganları atarak Çalımbay'a tepki gösterdi. Forvet oyuncularının henüz gol atamaması üzerine hazırlık kampında Çalımbay ile yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı bırakılan Ümit Karan'ın yeniden takıma dahil edilmesi gündeme geldi.

        Çalımbay'ın A takımla çalışmasına karşı çıktığı Ümit, alt yapıda görevli bir antrenman gözetiminde tek başına çalışmalara başladı. Bazı taraftarlar da internette yer alan sosyal paylaşım sitelerinde disiplinsiz davranışları nedeniyle Batuhan, Pele ve Jaycee'ye tepki gösterdi.

        İstediği sonuçları bir türlü alamayan Eskişehirspor'da gözler Sivasspor'a maçına çevrildi. Eskişehirspor, deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor'u yenerek kötü gidişi durdurmak istiyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa