Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Alex yedek bırakılmaz! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM

        Fenerbahçe'nin eski yardımcı antrenörü Ayhan Tumani, önemli açıklamalarda bulundu.

        SPORTS TV'de yayınlanan SPORT CENTER programına katılan Tumani, sarı lacivertlilerin gündemindeki Alex konusu ile ilgili açıklamalar yaptı.

        Geçen sezon Christoph Daum ile takımın başında bulunan Tumani, Brezilyalı yıldızı en iyi tanıyan isimlerden biri.

        Alex'in örnek bir profesyonel olduğunu ifade eden genç çalıştırıcı "Alex ya oynar ya da bu takımdan gönderilir. Alex yedek kalacak futbolcu değil" dedi.

        Ayhan Tumani'nin SPORTS TV'de yayınlanan ve aynı zamanda GAZETE HABERTURK F.Bahçe Yazarı Senad OK'un SPORT CENTER programında yaptığı açıklamalar şöyle:

        "ALEX SON 6 YILDA TAKIMI SIRTLADI"

        "Alex ya oynar ya da bu takımdan gider. Takımda onun gibi bir oyuncun varsa yedek bırakılmaz. Alex tartışılmaz bir futbolcu ve profesyonel. Kişiliği ve sportmenliğiyle benim çok sevdiğim biri. Fenerbahçe'ye son 6 yılda çok şeyler verdi. Takımı sırtlamış bir futbolcu. Bu sezon ki antrenmanları doğal olarak takip edemiyorum. Ama benim bildiğim Alex her zaman her maç için kendini en iyi şekilde hazırlar. Antrenmanda üst düzey gözükmeyebilir ama her maça en iyi şekilde kendisini hazırlayan bir kişi. Hatta özel hayatını da tamamen mesleğine endekslemiş durumda. Niye oynamadığını cevaplandırmak oldukça zor.

        "ALEX'İ BU DURUMA GETİRMEMEK GEREKİR"

        Alex'in bu duruma getirilmemesi gerekir. Alex'i kazanmak, her futbolcuyu kazanmak söz konusu. Tüm takım için örnek bir futbolcu. Her hocanın takımında görmek isteyeceği bir kişilik. Hem futbolu, hem profesyonel hayatı. Bir insan boşu boşuna taraftarın sevgilisi olmaz.

        "FUTBOLU SEVEN ALEX'İ SEVER"

        Türkiye'de şunu net şekilde gördüm. Alex sadece Fenerbahçe taraftarı tarafından değil diğer kulüp taraftarları arasında da çok seviliyor. Futbolu seven insan Alex'i sever.

        "TRANSFELER OLAĞANÜSTÜ"

        Gerçekten başta Aziz Yıldırım'ı ve yönetimi kutlamak lazım. Bu sezon çok iyi transferler yapıldı. Niang, Stoch, Dia, Yobo, gerçekten önemli isimler. Her teknik adam bu tip oyuncularla çalışmak ister. Zaten geçen seneden kalan iyi bir takım vardı. Bunun üzerine de 5-6 olağanüstü transfer yapıldı. Niang bile Şampiyonlar Ligi'ni bırakıp Fenerbahçe'ye geldi.

        "KADRO GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA GÜÇLÜ"

        Geçen seneye göre daha güçlü bir kadro var. Takım için bir şey söyleyemem ama kadro olarak geçen sezona göre çok daha güçlü bir Fenerbahçe var. Sadece 4 tane santrfor takımda. Kanatlara baktığımızda da müthiş oyuncular görüyoruz. Dia, Stoch, Özer, Topuz, Kazım, Caner, Andre Santos gibi.

        "YİNE EN BÜYÜK ADAY FENERBAHÇE"

        Fenerbahçe, her sene olduğu gibi yine en büyük şampiyonluk adayıdır. Bu kadro ile iyi işler yapacaklarını inanıyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü şampiyon olmak için tüm imkanlara sahip.

        "TÜM TEKNİK ADAMLARA DESTEK OLUNMALI"

        Sonuçta kim olursa olsun yeni bir yola çıktığı zaman destek verilmeli. Aykut hocanın işi kolay değil. Beklentiler yüksek. İster yerli ister yabancı hoca olsun farketmez. Kocaman yabancı olsa destek vermeyecek miyiz? Bir kulübün geleceği söz konusu. Bence her hocaya destek verilmeli. Aykut hocaya bol şans diliyorum".

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa