Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Gaziantep'te Bursa mesaisi! - Futbol Haberleri

        Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı.

        Antrenmanın ana bölümünde yarı alanda hedefsiz oyun çalışması yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Hafif sakatlıkları bulunan Olcan Adın, Emre Güngör ve Serdar Kurtuluş antrenmana katılmadı. Bu oyuncuların tedavilerine sağlık merkezinde başlandı. Mehmet Yılmaz ve Ivan De Souza ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

        Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Ligi'in bu haftasında son iki yılın en iyi futbol oynayan ve ligin en iyi teknik adamına karşı oynayacaklarını söyledi.

        Gaziantepspor'un da iyi yolda olduğunu belirten Kafkas, ''İyi bir takımız. Bursaspor'dan hiçbir eksiğimiz yok. Biz kiminle oynarsak oynayalım, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, şanslar yüzde 50 yüzde 50. Ben bu talihsizliğimizi, bu şansızlığımızı Bursaspor maçında kıracağımızı düşünüyorum'' dedi.

        Kafkas, ayrıca, Galatasaray maçını en kötü 1 puanla kazanmaları gerekirken penaltı golüyle mağlup olduklarını ifade etti.

        ''4 maçlık periyoda bakıldığında da bu performansa göre o maçlarda da galip gelebilirdik'' diyen Kafkas, ''Takım hızlı bir yükselişte. İyi bir takımız ama biraz şansa ihtiyacımız var. Her şeyden önemlisi de artık Gaziantepspor'un elinde ciddi oyuncular var. Bu oyuncular kulübe büyük maddi katkı sağlayacaktır. Satışı kolay olan oyuncular olacak. Sezon sonu geldiğinde hepsinin değeri bir kat daha artacak'' şeklinde konuştu.

        TÜRK TAKIMLARININ AVRUPA'DA BAŞARISIZ OLMASI

        Kafkas, Avrupa kupalarında Türk takımlarının başarısızlığı ile ilgili bir soruyu da yanıtlarken, ''Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamasını isterdim. Bursaspor için üzüntümü dile getiriyorum. Tabi bizimki temenni ve dilekten başka bir şey, öteye geçmiyor. Hiçbir Türk takımının Avrupa'da başarısız olmasını, mağlup olmasını içime sindiremiyorum'' diye konuştu.

        Arjantinli Ismael Sosa'nın takıma alıştığına dikkati çeken Kafkas, Sosa'nın kaliteli bir futbolcu olduğunu vurguladı.

        Kafkas, ''İnsanlar şehir değiştirince sıkıntı yaşıyor. Sosa kıta değiştirdi. Biraz daha bize alışması lazım. Tempomuza alışması lazım. Arjantin ligi biraz daha farklı oynanıyor. Ama Sosa'nın kumaşı iyi. Bu maçta da patlama bekliyorum. Gol bekliyorum, göreceksiniz o da çok iyi şeyler yapacak'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa