Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor Özkara'dan destek çağrısı! - Futbol Haberleri

        Hüsnü Özkara, oyuncuların ilk iki maçta yaşadıkları uyum sorununun yapılan çalışmalarla gün geçtikçe azaldığını belirterek sıfırdan kurulu bir takım oldukları için böylesi küçük sıkıntıların yaşanmasının normal olduğunu ifade etti.

        Özkara, takımı oluşturma aşamasında lige uzun yıllar ağırlığını koymuş çok önemli oyuncuları seçtiklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

        ''Takımda geçen seneden kalan bir tek Şenol Demirci var. Onun dışında gelen oyuncu arkadaşların hepsi yeni. Ligin çok önemli oyuncularını kadromuza kattık. Üç tane de yabancı oyuncu transferimiz oldu ama maalesef bu oyuncularımızdan bu zamana kadar yeterince faydalanamadık. İlerleyen zamanlarda bu oyuncularımızdan daha fazla yararlanacağımıza inanıyorum. Değişik takımlardan alınan oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk. Her hocanın kendine göre bir felsefesi olduğu için önceki hocalarının sistemleri ile bizim istediklerimiz örtüşmeyebiliyor. Bunun için yaptığımız antrenmanlarda oyuncuların fizik kondisyonlarını artırmanın yanında birbirlerini tanımalarını sağlamak istiyoruz. Bu bakımdan da çalışmalarımızdan çok memnunum.''

        Giresunspor camiasının başarısı için göreve geldiklerini vurgulayan Özkara, ''Giresun, futbol potansiyeli en iyi olan illerimizden biri. Giresunspor'u zirveye taşıyacak, kaliteli bir takım kurduk. Giresunspor taraftarı bu takıma inansın. Bu ligin en iyi kadrolarından birini yaptığımızı düşünüyorum. Onun için tüm Giresunspor camiasının bize inanıp bizi desteklemesini istiyoruz'' diye konuştu.

        Özkara, takım olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını anlatarak, şunları kaydetti:

        ''Biz geldiğimiz zaman 6. olalım yeter diyorlardı. Ama biz hedefimizi yüksek tutarak şampiyonluk yaptık. Camia olarak ilk maçtaki coşkuyu devam ettirebilir, içeride oynayacağımız bütün maçları kazanırsak zaten şampiyon oluruz. Tek düşüncemiz içeride oynadığımız maçları seyircimizin de desteği ile kazanıp, deplasmanlardan da aldığımız puanlarla şampiyonluk hedefini tutturmak. Bu bakımdan taraftarımızdan bize inanıp güvenmelerini istiyoruz. Biz onlara layık bir takım yaptık. Camiamız bize ihtiyacımız olan desteği verirse, görecekler ki bu takım Giresunspor'u arzu ettiği hedefe mutlaka taşıyacaktır.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa